Sven-Goran Eriksson va antrena Coasta de Fildes la CM 2010!

Sven-Goran Eriksson CM 2010
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Martie 2010, 13:20
Data actualizarii: Luni 29 Martie 2010, 13:22

Sven-Goran Eriksson va fi pe banca celor de la Coasta de Fildes la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

"Sven-Goran Eriksson este noul selectioner al Coastei de Fildes. El va conduce nationala la CM-2010 cu obiectivul de a-i asigura o participare onorabila", se arata intr-un comunicat al FIF, citat de televiziunea nationala ivoriana.

Tehnicianul suedez il va inlocui pe Vahid Halilhodzici, demis dupa eliminarea nationalei Coastei de Fildes din sferturile Cupei Africi pe Natiuni din ianuarie.
Fost selectioner al Angliei si Mexicului, Eriksson a demisionat, in februarie, din postul de manager al clubului englez de liga a IV-a, Notts County.

Sven-Goran Eriksson, in varsta de 62 ani, a mai antrenat de-a lungul carierei formatiile IFK Goteborg, Benfica Lisabona, AS Roma, AC Fiorentina, Sampdoria, Lazio Roma si Manchester City.

Antrenorul olandez Guus Hiddink, care va antrena reprezentativa Rusiei pana in luna iulie, a fost contactat de federatia ivoriana, dar a declinat oferta de a prelua banca tehnica a nationalei Coastei de Fildes.

Reprezentativa Coastei de Fildes va intalni selectionatele Portugaliei, Braziliei si Coreei de Nord, in faza grupelor CM-2010 (11 iunie -11 iulie).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!