4 noiembrie 2017 11:30

Drama unui dublu campion european din nationala Spaniei: medicii au luat in considerare sa-i amputeze piciorul, dupa 8 operatii traumatizante


	Drama unui dublu campion european din nationala Spaniei: medicii au luat in considerare sa-i amputeze piciorul, dupa 8 operatii traumatizante

Santi Cazorla, mijlocasul de 32 de ani al lui Arsenal, este indisponibil de mai bine de un an din cauza unei accidentari grave. In aceasta perioada, medicii au luat in considerare chiar si amputarea piciorului fotbalistului.

Santi Cazorla a trecut prin momente de groaza. Mijlocasul de 32 de ani, dublu campion european cu nationala Spaniei, si-a pierdut 8 centimetri din tendonul piciorului drept, iar medicii au fost la un pas sa i-l amputeze.

Cotidianul MARCA a publicat o fotografie socanta cu piciorul fotbalistului, care a avut de-a lungul timpului 8 operatii grele.

"Am avut o infectie pe interior care mi-a mancat opt centimetri din tendon. Inca putin daca mai stateam si urma sa-mi fie amputat piciorul", a spus chiar micutul mijlocas.

Spre norocul lui, mijlocasul este acum bine si spera chiar sa revina pe gazon.

"Acum abia fac miscari usoare, dar cred ca in ianuarie voi fi apt sa joc din nou", a mai spus el.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
1 comentarii
  • 4 noiembrie 2017
    Profu' prostilor Pacat . Daca la asa nivel se intampla tragedie ce sa mai vorbim de romania sau lumea3a....
PSD decide luni componenţa noului Guvern, condus de Viorica Dăncilă. Cine ar putea fi noii miniștri
BRAT