"Esti 90% TUNATA!" Scandal urias in wrestling! Cine este diva care a fost acuzata public

"Esti 90% TUNATA!" Scandal urias in wrestling! Cine este diva care a fost acuzata public

Certurile pe retelele de socializare sunt din ce in ce mai frevente in WWE.

Fostul campion din NXT, olandezul Aleister Black, a debutat in Raw si Smackdown la inceputul acestui an si a impresionat alaturi de un alt star din NXT, Ricochet. Cei doi au luptat pentru centurile la echipe din RAW la ultimul eveniment special, Fast Lane, insa nu au obtinut victoria intr-un duel cu alte 2 echipe.

Inainte de un meci cu 8 oameni in care Black si Ricochet ii aveau alaturi de fratii Hardy, Matt si Jeff, Black a intrat intr-un conflict cu Lana. Sotia lui Rusev, cel care facea parte din adversarii din meciul de la Smackdown, a trimis prima sageata.

VEZI IN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI

"O echipa de vis? Il avem pe Aleister cel care este banal si atat de nesigur de el incat si-a acoperit tot corpul cu tatuaje pentru a fi acceptat. Ricochet care zboara prin ring, fara pic de emotie, parca e la Cirque du Soleil si legendele... Fratii Harty, reveniti pentru a 17.000-a oara! YAY" a fost mesajul Lanei.

Aleister a raspuns dur: "Cuvinte interesate venite de la cineva care are 90% din corp tunat!". Criticat de cativa fani pentru comentariul sau, Aleister a continuat: "I-am facut de ras corpul? Nu, prietenul meu fals care se agita usor, pur si simplu mentionez un paradox venit de la o persoana care isi doreste sa faca ceea ce vrea cu fizicul ei si ii spune altei persoane care face ce vrea cu corpul lui ca este nesigur in propria piele facand asta" a incheiat Aleister.

Lana a anuntat apoi intr-un clip postat pe YouTube ca o provoaca pe Asuka, campioana feminina din Smackdown, pentru un meci la Wrestlemania.

 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies