Florinel Coman Diego Armando Maradona FCSB Virale

VIDEO Videoclipul la care „Mbappe” a dat like instant! Puștiul l-ar face gelos până și pe marele Maradona cu jongleriile sale

Un puști din Africa este ultima senzație a internetului, după ce videoclipul în care face spectacol cu mingea s-a viralizat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 13:25
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 13:28

Publicația 433 a publicat un video cu un puști din Africa care este autorul unor jonglerii ireale. Postarea s-a viralizat rapid, iar în mai puțin de 24 de ore a adunat peste 1,3 milioane de like-uri pe Instagram. Unul dintre aceste like-uri îi aparține lui Florinel Coman (24 ani), dovadă că șeptarul FCSB-ului a fost impresionat de calitățile tehnice ale puștiului. 

Celebrul moment de magie al lui Maradona

Videoclipul a amintit de celebrul moment cu Diego Armando Maradona, din semifinala Cupei UEFA, dintre Bayern Munchen și Napoli, 2-2, din 1989, pe melodia „Life is Life”. 

Florinel Coman le promite titlul roș-albaștrilor 

Florinel Coman nu a fost utilizat în partida cu FC Botoșani. Leo Strizu (55 ani) și Mihai Pintilii (38 ani) au optat pentru Octavian Popescu (19 ani) în flancul stâng, ca în minutul 67 să-l înlocuiască cu David Miculescu (21 ani). Cu toate acestea, șeptarul FCSB-ului este încrezător că va reveni la forma care l-a consacrat și că gruparea roș-albastră are puterea să cucerească titlul. 

„Cu siguranță îmi voi intra în formă, dar mai important este să nu ne abatem de la drumul nostru, acela de a câștiga campionatul. Deși am avut parte de un start foarte rău, ne-am redresat cât de cât și sunt convins că de acum înainte vom face o figură frumoasă.

Capitala aparține acum FCSB-ului, adică Stelei. Sunt de 4-5 ani aici și mereu fanii au fost alături de noi, mai ales când am trecut prin perioade mai slabe. Există o singură Steaua care e și pe teren și în tribune.

Vom aduce un nou titlu în gruparea roș-albastră”, a declarat Florinel Coman pentru conturile de social media ale lui Gheorghe Mustață. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!