Un fost atacant, arestat dupa ce a contactat Mafia Rusa pentru un asasinat!
Sambata 22 Septembrie 2018, 09:00

Un fost atacant, arestat dupa ce a contactat Mafia Rusa pentru un asasinat!

Fostul fotbalist detine un record in fotbalul european.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Vladimir Tumaev este un rus cunoscut pentru trecutul sau ca fotbalist, dar si pentru afacerile pe care le intreprinde in Rusia. Acesta a jucat in cariera sa la FC Soyuz, o echipa ce a stat mai mult in liga a 2-a din Rusia, pentru care a bifat peste 200 de meciuri.

Acesta a stabilit si un record in 2005, dupa ce a dat gol la varsta de 58 de ani, 10 luni si 19 zile, fiind la acea data cel mai batran fotbalist profesionist din Europa care a dat gol, record ce e foarte probabil sa fie in vigoare si astazi.

Tumaev este de asemenea si un om de afaceri de succes, fiind directorul unei filiale a Gazprom, lucru ce i-a adus multi bani dar si dusmani. Acesta a fost arestat dupa ce a fost acuzat ca la inceputul acestui an a contractat Mafia Ruseasca pentru asasinarea unui alt barbat, cu care avea afaceri.

Conform presei din Rusia, Tumaev e la inchisoare si asteapta sentinta in procesul sau de tentativa de asasinat.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen