Virale

Trei vedete de pe Instagram s-au mutat la tara pentru a creste CANNABIS! Pozele SEXY pe care le pun chiar din lanul de marijuana

Femeile lucreaza la o ferma, unde au peste 100 de animale.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2020, 13:33
Data actualizarii: Marti 14 Ianuarie 2020, 13:50

Cele trei vedete de pe Instagram sunt Lexie (28 de ani), Amy (31 de ani) si Doris (39 de ani). Ele s-au mutat in mediul rural al statului California si lucreaza impreuna la o ferma, unde au peste 100 de animale.

Pe langa animale, fetele au avut si o cultura de cannabis. Desi petrec mare timp muncind, fetele impartasesc imagini sexy cu ele la ferma pe o pagina de Instagram.

  • Trei vedete de pe Instagram s-au mutat la tara pentru a creste CANNABIS! Pozele SEXY pe care le pun chiar din lanul de marijuana

Ele au lasat luxul de la oras pentru o viata linistita la ferma

"Daca ma intorc in timp, eram mereu imbracata cu hainele designerilor si literalmente, purtam intotdeauna tocuri. Uram sa nu fiu curata si nu mergeam la nicio activitate in afara de cumparaturi sau sa stau la o piscina sau pe o plaja", isi aduce aminte una dintre fete.

Cele trei fete au crescut la ferma lor cantitati industriale de cannabis, dar acum se ocupa in mare parte de animale si au si o plantatie de nuci.

"Cannabisul a produs multi bani, dar din pacate, statul meu nu mai permite cultivarea comerciala. Avem in prezent 65 de oi, 60 de capre, 40 de pui, 15 rate, 8 gaini, 3 alpaca, 2 curcani, 2 cai, 2 caini, 2 pisici si un porc", a spus Doris.

Modifică setările cookies