Transformarea actorului din Southpaw! "Facea 5 ore de box pe zi, era lovit pe bune" Cum arata dupa ce a pus 15kg pe el! FOTO

Transformarea actorului din Southpaw! "Facea 5 ore de box pe zi, era lovit pe bune" Cum arata dupa ce a pus 15kg pe el! FOTO

Jake Gyllenhaal a inregistrat un succes la Boxoffice cu filmul Southpaw.

Jake Gyllenhaal este unul dintre cei mai in voga actori in ultimul an. Acesta a avut o evolutie apreciata in Nightcrawler, anul trecut, iar in aceasta toamna este printre cele mai tari vedete de cinema, dupa aparitia filmului Southpaw, acolo unde interpreteaza rolul unui boxer.

Pentru a juca in Southpaw, Jake a suferit o transformare fizica incredibila, ajungand de la 66kg la 80 de kilograme numai muschi, in mai putin de 6 luni. Mai mult, actorul a fost nevoit sa incaseze lovituri adevarate in timpul filmarilor, pentru ca totul sa para real. "Ma gandeam de fiecare data cand eram lovit ca sper ca macar un cameraman sa fi prins unghiul perfect, pentru a nu fi nevoit sa refacem scena de la capat", a declarat actorul.

Mai mult, pentru a face ca totul sa para real, Jake a luat zilnic cate 5 ore de box, deoarece habar nu avea cum sa boxeze inainte de acest film. "S-a antrenat ca un luptator adevarat, a facut sparring, a fost lovit pe bune", a spus directorul filmului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies