GALERIE FOTO Cu greu putea să arate mai spectaculos de atât! Cea mai hot parteneră de fotbalist, apariție incendiară la plajă 

Kevin Trapp Izabel Goulart Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Decembrie 2022, 20:24
Data actualizarii: Joi 22 Decembrie 2022, 20:50

Germania a fost eliminată încă din faza grupelor la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Kevin Trapp, portarul naționalei Germaniei, a profitat de perioada liberă din această perioadă și a plecat în vacanță alături de partenera sa, Izabel Goulart.

Considerată una dintre cele mai hot femei din lume, modelul brazilian a făcut senzație pe plajele din St Barts, într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în valoare fizicul de invidiat. 

Iubita lui Kevin Trapp, model de succes

Neamțul, portar la Eintracht Frankfurt, are o relație de mai mulți ani cu celebrul model Izabel Goulart (38 de ani), cei doi fiind logodiți din 2018.

De origine braziliană, Izabel e una dintre cele mai apreciate fotomodele din industrie, fost "îngeraș" la celebra casa de moda Victoria՚s Secret în perioada 2005-2008. Chiar dacă între timp au mai trecut niște ani, sud-americanca se menține la fel de apetisantă din punct de vedere fizic.

În urmă cu cinci ani, pe vremea în care Kevin Trapp evolua la PSG, Izabel Goulart a oferit un interviu sincer despre viața alături de un fotbalist.

"Cand pierde meciuri importante și Kevin e în poartă, știu să nu mă aștept la nimic când vine acasă. Nici măcar tocurile înalte și lenjeria sexy nu mă poate ajuta după o înfrângere. Pur și simplu nu facem sex", a mărturisit aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!