Virale

Soc in lumea interlopa! Liderul carui clan mafiot a scapat de ani grei de inchisoare chiar inainte de sarbatori

Decizia tribunalului a socat pe toata lumea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Decembrie 2018, 17:25
Data actualizarii: Joi 27 Decembrie 2018, 17:26

Justitia din Spania a primit o grea lovitura inainte de finalul anului, cand nu mai putin de 17 interlopi din celebrul clan Tambovskaya-Malyshevskaya, in frunte cu liderul lor, Gennady Petrov, au fost achitati intr-un dosar extrem de controversat. Acesta din urma risca sa stea ani buni la inchisoare daca era gasit vinovat, putand primi pana la 15 ani de inchisoare.

Acestia sunt recunoscuti ca fiind clanul din Mafia Rusa ce se ocupa de Spania, insa justitia i-a gasit nevinovati la mai multe capete de acuzare, de la spalare de bani la evaziune fiscala si alte astfel de capete de acuzare de natura economica.

Clanul interlop isi desfasoara activitatea din 1996 in Marbella, acolo unde au cumparat terenuri, case, masini si alte proprietati in valoare de peste 57 de milioane de dolari, toate cu bani din conturi offshore, pentru care nu au avut explicatie.

Instanta a concluzionat ca, faptul ca banii vin din conturi offshore si nu pot fi explicati, nu inseamna ca sunt bani proveniti din infractiuni! Decizia a fost o adevarata palma data justitiei din Spania, care incearca de cativa ani sa scape de crima organizata ce a pus stapanire pe tara si pe mai multe sectoare ale economiei.

Modifică setările cookies