Sarutul din ziua nuntii, amintire de cosmar. Incredibil cine se afla la picioarele mirilor

Sarutul din ziua nuntii, amintire de cosmar. Incredibil cine se afla la picioarele mirilor

Doi tineri casatoriti au ramas cu o amintire neplacuta din momentul in care s-au sarutat pentru prima data in postura de soti.

"Poti saruta mireasa!" e unul dintre cele mai importante momente ale unei nunti si o imagine care in mod normal trebuie revazuta cu placere de fiecare data. Nu e si cazul lui Kevin Kennedy Ryan si a sotiei sale Jess, care vor ramane pentru totdeauna cu o amintire de cosmar de la evenimentul petrecut in 2015.

"In urma cu 3 ani, m-am casatorit cu dragostea vietii mele si sora mea a lesinat", e o postare a lui Kevin din 2018 care face valuri si in prezent pe retelele de socializare, fiind una cu adevarat virala. Intr-adevar, la picioarele mirilor se poate observa corpul unei persoane intinse pe jos, spre stupefactia generala.

"A lesinat exact atunci cand ne-am sarutat, probabil din cauza caldurii. N-a fost ceva planificat. S-a ridicat, a baut un pahar rece de apa si a fost ok. Noi am refacut scena sarutului si totul a decurs normal ulterior", le-a explicat Kevin celor care s-au declarat ingrijorati de starea femeii lesinate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Campania de vaccinare anti-Covid suferă modificări în mers. Românii care se vor putea vaccina fără programare
BRAT

Modifică setările cookies