Reactie fabuloasa a lui Maxi Lopez: "Ii multumesc lui Icardi ca mi-a luat-o pe Wanda de pe cap!"

Wanda Nara Mauro Icardi Maxi Lopez Virale Reactie fabuloasa a lui Maxi Lopez: "Ii multumesc lui Icardi ca mi-a luat-o pe Wanda de pe cap!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Octombrie 2019, 09:33
Data actualizarii: Vineri 18 Octombrie 2019, 09:37

Maxi Lopez l-a iertat pe Mauro Icardi.

Maxi Lopez a fost casatorit cu Wanda Nara, insa mariajul celor doi a luat sfarsit atunci cand in scena a aprut Icardi. Acesta "a furat-o" pe sotia prietenului sai, iar cei doi formeaza acum un cuplu de mai bine de 5 ani.

Maxi Lopez spune ca a depasit acest episod si singurul sau obiectiv in acest moment este sa aiba grija de cei trei copii.

"Da, nu am nicio problema cu nimeni. Ii multumesc lui Icardi ca mi-a luat-o de pe cap. Ca fiinta umana, tot ce vreau este sa gasesc o cale sa-mi fac copiii fericiti, acesta e singurul obiectiv pe care il am. In ceea ce priveste restul, este ceva de domeniul trecutului. Am intors pagina in urma cu ceva timp si nu ma afecteaza in niciun fel",
a declarat Lopez.

Telenovela dintre Wanda Nara si Mauro Icardi a tinut capul de afis al presei tabloide pentru o perioada buna de timp. S-a zvonit chiar ca Icardi a fost scos din lotul nationalei Argentinei chiar de Messi, suparat pe acesta pentru ca l-a despartit pe Maxi Lopez de sotia sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!