Povestea dramatica a celui mai GREU copil din lume. Avea 100 de kilograme la 7 ani si a fost comparat cu un PUI DE ELEFANT

copil Dzhambulat Khatokhov poveste Virale Povestea dramatica a celui mai GREU copil din lume. Avea 100 de kilograme la 7 ani si a fost comparat cu un PUI DE ELEFANT
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Decembrie 2020, 13:55
Data actualizarii: Joi 31 Decembrie 2020, 13:59

Dzhambulat Khatokhov, un luptator rus de sumo a carui greutate a intrat in Cartea Recordurilor, a murit in aceasta saptamana la numai 21 de ani.

Stirea trista n-a fost completata si de motivul decesului, stiindu-se doar faptul ca sportivul avea o problema medicala la rinichi. Dzhambulat Khatokhov va ramane un nume de referinta, in conditiile in care Guinness World Records i-a acordat in anul 2003 titlul de "cel mai greu copil din lume", la numai 2 ani el avand o greutate de 35 de kilograme (normalul variaza intre 10 si 15 kilograme).

Ulterior, cand avea 7 ani si 100 de kilograme, Khatokhov a fost subiectul principal al unui documentar in care greutatea sa a fost comparata cu cea a unui "pui de elefant". Mai departe, greutatea lui Dzhambulat a crescut constant, rusul atingand la 13 ani borna de 180 de kilograme.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!