O femeie din Tara Galilor a transportat droguri de 120 de mii de euro in sutien si a fost prinsa! E INCREDIBIL ce pedeapsa a luat

O femeie din Tara Galilor a transportat droguri de 120 de mii de euro in sutien si a fost prinsa! E INCREDIBIL ce pedeapsa a luat

O femeie din Tara Galilor a transportat droguri de 120 de mii de euro in sutien.

Modelul din Tara Galilor, Alexandra Rose Kobelke, a transportat droguri in valoare de 120 de mii de euro in sutien cand zbura cu avionul din Sydeny catre Tasmania.

Instanta a aflat ca aceasta facea partea dintr-o operatiune de traficanti de droguri si au condamnat-o la16 luni  de inchisoare. Femeia in varsta de 26 de ani facea contraboanda cu metamfetamina, cocaina si pastile extazy prin intermediul zborurilor domestice. Pana sa fie arestata, aceasta a facut 13 zboruri pe ruta Sydeny-Tasmania.

Judecatorul care se ocupa de acest caz a declarat ca nu femeia din Tara Galilor este liderul traficantilor si nu ar fi primit nicio parte din profitul pe care il facea aceasta banda de traficanti, anunta Daily Star. Alexandra Rose Kobelke era dependenta de droguri si a inceput sa consume inca de la varsta de 13 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies