El Chapo Mexic Virale

El Chapo a cerut PROTECTIE pentru presedintele Mexicului! Acesta a fost surprins alaturi de mama sefului celui mai mare cartel de droguri 

Presedintele Mexicului a fost surprins intr-o ipostaza care a atras multa furie in randul oamenilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Aprilie 2020, 10:43
Data actualizarii: Marti 07 Aprilie 2020, 10:46

Din inchisoare, seful celui mai mare cartel de droguri din mexic, Joaquin "El Chapo" Guzman, a cerut protectie pentru presedintele Mexiucului, Andres Manuel Lopez Obrador dupa ce a aparut o filmare in care acesta a dat mana cu mama infractorului. 

Presedintele a mers la un eveniment al Guvernului mexican in La Tuna. Acesta a fost surprins cum merge catre o un SUV alb in care se afla mama lui El Chapo, careia i-a spus sa nu se dea jos din masina. Femeia de 92 de ani i-a zambit, iar cei doi si-au strans mainile. 

Alaturi de presedinte era si avocatul lui El Chapo, Jose Luis Gonzalez Meza, care a declarat ulterior ca fostul sef al cartelului Sinaloa a ordonat ca de fiecare data cand presedintele ajunge pe "taramul lui El Chapo" sa primeasca protectie. 

Dupa reactia furioasa a oamenilor, presedintele Mexicului a declarat: "O persoana in varsta merita tot respectul meu, nu conteaza cine este fiul sau. Cateodata trebuie sa dau mana cu criminali periculosi si nu imi pierd niciodata respectul, cine sunt eu sa refuz strangerea de mana a unei doamne."

Modifică setările cookies