Virale

Momente de panică în fața casei lui Becali! Un bărbat a încercat să-și ia viața! Patronul FCSB a intervenit și l-a salvat

Un bărbăt s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat că își pune capăt zilelor dacă nu discută cu Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 17:25
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 17:35

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care însă nu a reușit să-l convingă pe bărbat să coboare de pe stâlp.

La scurt timp, distribuitorul de electricitate a oprit alimentarea cu energie electrică de teamă că bărbatul s-ar putea electrocuta.

În cele din urmă, Gigi Becali și-a făcut apariția în fața porții și a discutat cu omul care se urcase în vârful stâlpului de electricitate. Ioan Becali a ieșit și el la poartă pentru a încerca să-l convingă bărbat să coboare de pe stâlp.

Bărbatul a amenințat că nu va coborî de pe stâlp până când Gigi Becali nu-i va promite că-l va ajuta cu banii pentru o lună de chirie, deoarece nu are unde să locuiască.

„I-am dat ieri niște bani, iar acum vrea casă. Și i-am zis că nu am bani de casă. Și mi-a cerut să-i dau bani de chirie pentru o lună, că după aia se descurcă. Și i-am dat bani de chirie pentru o lună”, le-a dezvăluit Becali reporterilor aflați la fața locului.

Întrebat cum va reacționa dacă omul se va întoarce și luna viitoare după bani, Becali a răspuns tranșant: „Dacă vine și luna viitoare, îl las să doarmă acolo”.

Modifică setările cookies