Virale

Sextape-ul pe care vor sa-l vada TOTI! Miss Liverpool a socat Regatul. S-a filmat in ipostaze INTERZISE MINORILOR: "Da, am facut-o, 100%!"

Fanii lui Liverpool se pregatesc de celebrarea primului titlul de campioana al ”cormoranilor” dupa o pauza de 30 de ani, dar mai un motiv de mandrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 15:56
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 16:03

Christine McGuiness e o aparitie delicioasa in showbiz-ul din Marea Britanie si e considerata pe buna dreptate una dintre cele mai frumoase femei din Regatul Unit.
 

  • Sextape-ul pe care vor sa-l vada TOTI! Miss Liverpool a socat Regatul. S-a filmat in ipostaze INTERZISE MINORILOR: Da, am facut-o, 100%!

Senzuala blonda nascuta in regiunea Merseyside e un fotomodel care a cunoscut consacrarea o data cu castigarea a doua concursuri de frumusete, Miss Commonwealth si Miss Liverpool.
 

De aici pana la celebritate n-a fost decat un pas, Christine participand ulterior in diverse spectacole de televiziune si devenind o rasfatata a tabloidelor britanice, care ii urmaresc indeaproape fiecare pas.
La fel de atragatoare pentru presa e si casnicia ei cu un cunoscut comediant englez, Paddy McGuiness, cu care s-a maritat in 2011 si cu care are trei copii.
 

Ultima ”bomba” din intimitatea celor doi a fost dezvaluita chiar de Christine, atunci cand a fost intrebata daca s-a inregistrat vreodata in timpul unei partide de amor. ”Suta la suta am facut-o!”, a spus ea cu zambetul pe buze. ”Si cand ai vazut filmarea, la ce te-ai gandit?”, a venit intrebarea fireasca, la care Christine a reactionat neasteptat. ”Eu nu m-am uitat niciodata...a fost pentru sotul meu”, a replicat.

Modifică setările cookies