mia khalifa Cleveland Browns Deshaun Watson NFL Virale

FOTO ȘI VIDEO Mia Khalifa și noua sa cucerire? Modelul a fost surprins în locuința unui jucător de fotbal 

Un video cu Mia Khalifa (29 ani) și un star din NFL s-a viralizat în mediul online. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 13:15
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 13:41

Mia Khalifa (29 ani) și Robert Sandberg (29 ani) au divorțat în vara anului trecut. Mariajul a durat doar doi ani, cei doi unindu-și destinul în septembrie 2019, chiar dacă aveau o relație de lungă durată. 

După despărțirea de cunoscutul bucătar, au apărut tot mai multe zvonuri cum să Mia Khalifa ar avea o relație cu Deshaun Watson (26 ani). Fosta actriță de filme pentru adulți a fost surprinsă în casa jucătorului de fotbal american, cei doi amuzându-se copios. 

Mia Khalifa a fost întrebată în mai multe rânduri cu privire la posibila relație cu Deshaun Watson. Aceasta a precizat că de starul de fotbal american o leagă doar o strânsă prietenie și a mărutrisit că alocă timp prețions pentru a găti și a râde împreună. 

Mia Khalifa, virală și pe TikTok 

Mia a știut să profite de imaginea ei, iar după ce a renunțat la filmele pentru adulți a devenit influencer, având 27.8 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 35 de milioane de urmăritori pe TikTok. Pe cea din urmă platformă de social media, modelul postează numeroase videoclipuri care adună milioane de like-uri. 

Modifică setările cookies