Sergio Ramos pilar rubio Virale

MAGNIFICA Pilar Rubio a dat lovitura cu poza asta! Cat de sexy e sotia lui Sergio Ramos, in ultima luna de sarcina

Frumoasa prezentatoare care se pregateste sa nasca al patrulea copil al cuplului a facut o sedinta foto in bikini.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Iunie 2020, 16:58
Data actualizarii: Luni 29 Iunie 2020, 17:07

Sergio Ramos, capitanul lui Real Madrid, are deja trei baieti impreuna cu Pilar Rubio, iar familia fotbalistului se va mari in mai putin de o luna. In ciuda varstei (42 de ani), Pilar e considerata in continuare una dintre cele mai sexy femei din Spania, atribut pe care si l-a pastrat inclusiv in perioada de sarcina.

Dovada a venit pe contul de Instagram al vedetei, sotia lui Ramos impresionandu-si admiratorii cu o fotografie rara, in conditiile in care Pilar Rubio a evitat pana acum sa se pozeze gravida. Cu burta la gura, cum se spune la noi, iberica a avut o aparitie impresionanta, imbracata doar intr-un costum de baie de culoare portocalie care i-a scos in evidenta stadiul avansat al sarcinii.

  • MAGNIFICA Pilar Rubio a dat lovitura cu poza asta! Cat de sexy e sotia lui Sergio Ramos, in ultima luna de sarcina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️❤️????????❤️☀️

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

Multi dintre cei care au comentat respectiva postare au incercat sa afle marele secret pe care il ascund Pilar si Sergio. "E baiat sau fetita?" a fost intrebarea la moda, fara ca Pilar Rubio sa dea vreun raspuns clar. Din 2012, de cand si-a inceput relatia cu Ramos, iberica a nascut trei baieti, Sergio JR. (6 ani), Marco (4 ani) si Alejandro (2 ani).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies