Lectie de golf sau PICTORIAL SEXY? Seducatoarea Paige Spiranac a intrat in rolul PROFESOAREI. Decolteul DEMENTIAL cu care a atras MILIOANE de "elevi"

Paige Spiranac golf Virale Lectie de golf sau PICTORIAL SEXY? Seducatoarea Paige Spiranac a intrat in rolul PROFESOAREI. Decolteul DEMENTIAL cu care a atras MILIOANE de "elevi"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 August 2020, 15:42
Data actualizarii: Joi 27 August 2020, 15:46

Fosta jucatoare de golf, americanca de 27 de ani face senzatie cu aparitiile sale pe retelele de socializare.

Aflata la un moment dat aproape de elita acestui sport exclusivist, Paige Spiranac nu mai participa la competitii, insa se foloseste in continuare de pasiunea sa pentru golf. Considerata cea mai sexy jucatoare din toate timpurile, frumoasa blonda e constienta de calitatile sale fizice si le speculeaza la maxim pe Instagram, unde isi expune corpul de fotomodel in compania crosei si a mingii de golf.

  • Lectie de golf sau PICTORIAL SEXY? Seducatoarea Paige Spiranac a intrat in rolul PROFESOAREI. Decolteul DEMENTIAL cu care a atras MILIOANE de elevi

Ultima sa postare a facut milionul de like-uri in numai cateva zile, Paige incercand sa joace rolul unei profesoare sexy. Mai precis, ea le-a explicat numerosilor sai fani din spatiul virtual cum se executa una dintre loviturile de baza in golf (Flop Shot), insa putina lume a reusit sa urmareasca atent instructiunile americancei. Asta pentru ca Paige Spiranac a aparut pe covorul verde intr-o tinuta alba mulata, piesa de rezistenta fiind decolteul ametitor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!