Lectie de golf sau PICTORIAL SEXY? Seducatoarea Paige Spiranac a intrat in rolul PROFESOAREI. Decolteul DEMENTIAL cu care a atras MILIOANE de "elevi"

Lectie de golf sau PICTORIAL SEXY? Seducatoarea Paige Spiranac a intrat in rolul PROFESOAREI. Decolteul DEMENTIAL cu care a atras MILIOANE de "elevi"

Fosta jucatoare de golf, americanca de 27 de ani face senzatie cu aparitiile sale pe retelele de socializare.

Aflata la un moment dat aproape de elita acestui sport exclusivist, Paige Spiranac nu mai participa la competitii, insa se foloseste in continuare de pasiunea sa pentru golf. Considerata cea mai sexy jucatoare din toate timpurile, frumoasa blonda e constienta de calitatile sale fizice si le speculeaza la maxim pe Instagram, unde isi expune corpul de fotomodel in compania crosei si a mingii de golf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The most highly requested shot, the flop shot! This is my favorite shot to hit in golf and is actually pretty easy once you get the hang of it!

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Ultima sa postare a facut milionul de like-uri in numai cateva zile, Paige incercand sa joace rolul unei profesoare sexy. Mai precis, ea le-a explicat numerosilor sai fani din spatiul virtual cum se executa una dintre loviturile de baza in golf (Flop Shot), insa putina lume a reusit sa urmareasca atent instructiunile americancei. Asta pentru ca Paige Spiranac a aparut pe covorul verde intr-o tinuta alba mulata, piesa de rezistenta fiind decolteul ametitor.

  • Lectie de golf sau PICTORIAL SEXY? Seducatoarea Paige Spiranac a intrat in rolul PROFESOAREI. Decolteul DEMENTIAL cu care a atras MILIOANE de
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies