GALERIE FOTO Kinsey Wolanski știe și cu fotbalul! Clipul cu care și-a înnebunit urmăritorii la trei ani după ce a pătruns aproape dezbrăcată pe teren la finala Champions League 

Kinsey Wolanski Kinsey Wolanski finala Champions League Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 14:55
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 15:08

Kinsey Wolanski (25 ani) a devenit cunoscută după ce a pătruns, aproape dezbrăcată, pe teren, la finala UEFA Champions League dintre Tottenham și Liverpool. 

Momentul s-a petrecut în 2019, iar Kinsey a sărit pe teren purtând un body minuscul, care îi lăsa părțile intime la vedere, promovând atunci site-ul pentru adulți pe care iubitul ei de la acea vreme îl deținea. Tânăra a devenit ulterior virală, iar aparițiile sale nu au mai trecut neobservate. 

Kinsey Wolanski și-a uimit urmăritorii cu schemele făcute cu mingea 

Mai mult, Kinsey a mai avut astfel de „intervenții” în două rânduri, având din nou atenția asupra sa. Tânăra a postat recent un clip pe contul de Instagram pentru cei 3.6. milioane de urmăritori ai săi. Influencerița s-a filmat în timp ce ținea „duble” cu mingea de fotbal și șuta la poartă, arătându-și calitățile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

Videoclipul a strâns peste 34.000 de aprecieri, iar asta este cea mai „cuminte” activitate cu care Kinsey s-a lăudat. Înainte de jongleriile cu balonul, tânăra s-a postat în timp ce sărea din avion. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!