Intalnire-SOC pentru Kinsey Wolanski! Blonda care a intrerupt finala Ligii Campionilor a invadat acum JUNGLA africana

Kinsey Wolanski Virale Intalnire-SOC pentru Kinsey Wolanski! Blonda care a intrerupt finala Ligii Campionilor a invadat acum JUNGLA africana
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2020, 12:37
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2020, 12:41

Frumoasa americanca de 24 de ani si-a implinit un vis mai vechi, reusind sa ajunga in apropierea unor animale aflate pe cale de disparitie.

Kinsey Wolanski face ce face si ramane in centrul atentiei. Daca nu mai poate intra dezbracata pe la diverse evenimente sportive (asa cum a facut in 2019 la finala Ligii Campionilor), tanara colinda lumea in lung si-n lat, dupa cum se poate vedea pe contul ei de Instagram. Ultima aventura a lui Kinsey s-a produs in jungla africana si a fost una extrem de spectaculoasa.

Astfel, in ultima sa postare pe reteaua de socializare, Wolanski si-a exprimat fericirea pentru ca a izbutit sa se apropie apropierea de cateva gorile, intr-o rezervatie din Rwanda, la granita cu Uganda si Congo. Entuziasmata de intalnirea cu impozantele mamifere, Kinsey si-a exprimat regretul ca asemenea exemplare au fost pe cale de disparitie in urma cu 5 ani, reusindu-se in cele din urma conservarea speciei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!