"IMPARATUL" fotbalului, mort de BEAT pe strazile din Rio de Janeiro. IDOLUL unei generatii a ajuns o EPAVA

Adriano Virale "IMPARATUL" fotbalului, mort de BEAT pe strazile din Rio de Janeiro. IDOLUL unei generatii a ajuns o EPAVA
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2020, 15:03
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2020, 16:23

Fostul mare atacant brazilian Adriano nu reuseste sa scape de dependenta de alcool cu care se confrunta de multa vreme.

Acum in varsta de 38 de ani, sud-americanul a facut furori in Serie A, mai intai la Parma, avandu-l coleg pe Adi Mutu, apoi la Inter Milano, echipa cu care a castigat patru campionate, perioada in care si-a atras un supranume demn de fotbalul pe care il juca, "Imparatul".

Dupa moartea tatalui sau a urmat declinul, Adriano fiind atat de afectat incat a picat in patima alcoolului. "Singurul lucru care ma facea fericit era sa beau whisky, vin, votca, bere. Mai ales bere, multa", recunostea fostul fotbalist intr-un recent interviu.

  • IMPARATUL fotbalului, mort de BEAT pe strazile din Rio de Janeiro. IDOLUL unei generatii a ajuns o EPAVA

O noua dovada a faptului ca Adriano n-a reusit sa scape de acest viciu face ocolul lumii in spatiul virtual, brazilianul fiind filmat in timp ce umbla beat pe o strada din Rio de Janeiro, sustinut de un prieten pentru a nu se prabusi la pamant. O imagine trista, in care "Imparatul" Adriano apare extrem de confuz, incercand cu greutate sa salute cateva persoane aflate in preajma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!