Bia Khalifa Sunt celebru, scoate-ma de aici Virale

GALERIE FOTO Imagini interzise cu Bia Khalifa! Cum s-a fotografiat concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 16:55
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 17:09

Cel mai tare show revine la PRO TV, iar în cursul zilei de luni au fost anunțați si concurenții. Printre ei se află și Bia Khalifa, cântăreață și adult content creator. Bia este unul dintre personajele controversate ale showbiz-ului românesc, făcându-se remarcată prin aparițiile sale extravagante. 

Bianca Niculai, pe numele său real, este una dintre primele fete din România care a activat pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri pentru adulți. Bia Khalifa își încântă urmăritorii cu postările extrem de sexy de pe rețelele de socializare, acolo unde renunță la majoritatea hainelor. 

Lista concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies