Virale

FOTOGRAFIA ZILEI | Unul dintre cei mai duri barbati din lume s-a intors la scoala! Guliver in tara piticilor :)

Are 38 de ani, aproape 2 metri si e campion mondial incontestabil la categoria grea. Cu toate acestea, nu s-a sfiit atunci cand a trebuit sa mearga la "cursuri" alaturi de o clasa de copii in varsta de 14 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Decembrie 2014, 14:45
Data actualizarii: Luni 15 Decembrie 2014, 15:10

Wladimir Klitschko, campionul de necontestat al categoriei grea la box, s-a intors la scoala. La 38 de ani, pugilistul care a inregistrat 53 de victorii prin KO in 66 de lupte la profesionisti a decis sa se alaturi unei clase de copii de scoala generala.

Wladimir, care a dominat boxul mondial in ultimul deceniu alaturi de fratele sau, devenind campion al categoriilor IBF, IBO, WBO si WBA, a dorit in acest fel sa isi promoveze fundatia care lupta pentru ajutorarea copiilor din Ucraina, care sufera nu doar din cauza conflictului armat din regiunea Donbass, dar si din cauza prabusirii economiei.

Pugilistul le-a cerut si sprijinul fanilor de pe Facebook, rugandu-i pe acestia sa doneze si sa-i ajute pe tinerii aflati intr-o situatie grea.

Klitschko Foundation, creatia ambilor frati, Vitaly si Wladimir, lupta pentru promovarea sportului printre tinerii din toata lumea. Organizatia a luat fiinta inca din 1998, iar in ultimii 15 ani a sustinut nenumarate proiecte cu ajutorul carora a strans milioane de dolari pentru tinerii talentati.

 

Vizita lui Wladimir Klitschko a fost o ocazie unica pentru tinerii elevi, care nu au ratat ocazia sa-si faca poze cu el si sa-i stranga mana. De asemenea, Wladimir a strans multe reactii de apreciere pe retelele de socializare, insa au fost si multi care l-au contestat pentru viziunile sale pro-vest.

Modifică setările cookies