Virale

Fiii celui mai notoriu traficant de droguri au inceput sa vaneze martorii! Scene socante la procesul lui El Chapo

El Chapo conduce un imperiu de 9 miliarde dolari.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Noiembrie 2018, 08:33
Data actualizarii: Vineri 09 Noiembrie 2018, 08:33

Procesul celui mai mare traficant de droguri din istorie a inceput in New York. Acesta este acuzat de zeci de crime, de conducerea unui imperiu al drogurilor si de foarte multe infractiuni, la care, culmea, a pledat nevinovat.

El Chapo incearca sa scape fara o pedeapsa prea aspra, si apeleaza la toate metodele pentru a reusi. Principala tactica a traficantului a devenit intimidarea martorilor, si chiar uciderea acestora.

Fiii lui El Chapo sunt inca in libertate si au inceput o adevarata campanie de vanare a martorilor prezenti in acest proces, si a caror identitate se stie. Judecatorul care se ocupa de caz a ordonat relocarea martorilor si a familiilor acestora, pentru a scapa de violentele interlopilor.

Anuntul a starnit rumoare in sala de judecata, avocatul lui El Chapo acuzand procurorii ca incearca sa ii strice imaginea clientului sau, insa judecatorul a motivat prin faptul ca "exista informatii ca cei din cartelul Sinaloa cauta martorii implicati in proces, iar acestia au resursele si indemanarea necesare sa recurga la violente".

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies