"Familia lui Michael este SUPARATA!" ULTIMA ORA! Ce se intampla cu Schumacher in aceste momente

Autor: Sport.ro
Marti 15 Aprilie 2014, 09:25

	"Familia lui Michael este SUPARATA!" ULTIMA ORA! Ce se intampla cu Schumacher in aceste momente

Managerul lui Schumacher a intervenit la o televizune germana si i-a rugat pe medicii din extrerior sa nu mai comenteze situtia lui Schumacher pentru ca familia starului german este deranjata de speculatiile acestora. Sabine Kehm s-a referit in primul rand la Gary Hartstein, fostul medic oficial din Formula 1, care sustine ca Schumacher a fost transportat la spitalul gresit si ca la Grenoble nu poate primi cel mai bun tratament.

"Familia lui Michael este extrem de suparata din cauza acestor afirmatii, sunt medici care fac declaratii fara nicio acoperire. Trebuie sa clarificam lucrurile. Ei sunt din exterior si nu au legatura cu cazul lui Schumacher. Sunt doar comentarii din exterior si pareri, insa doar medicii de la Grenoble cunosc cu adevarat situatia lui Michael", a spus Sabine.

Kehm sustine in continuare ca Schumacher isi revine, insa procesul va dura mult timp. "Sunt momente scurte de luciditate, semne mici de progres. Sunt momente cand e treaz si momente cand e lucid", a spus ea.

"Nu sunt medic, dar e o diferenta intre a fi treaz si a avea clipe de luciditate, cea din urma inseamna ca exista posibilitatea de interactionare cu cei din jurul sau.

Nu vreau sa spun mai multe din respect pentru familia sa, dar nu exista nicio indoiala fata de abilitatea medicilor care il trateaza pe Michael, sunt experti in domeniu", a mai spus Sabine Kehm. 

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies