FABULOS! Cum arata femeia care mananca in fiecare zi slanina cu ceapa! Imaginile te vor lasa masca 

FABULOS! Cum arata femeia care mananca in fiecare zi slanina cu ceapa! Imaginile te vor lasa masca 

Daca dansul la bara va deveni pana la urma sport olimpic, avem aurul asigurat! Cea mai tare dansatoare vine din Romania. A dansat si pentru Mutu in clipul celebrului rapper, Snoop Dogg.

Larisa Bercea a devenit cunoscuta in urma cu trei ani, cand s-a dat in spectacol la Romanii au Talent. Daca dansul la bara devine sport olimpic, Larisa e gata sa aduca o medalie pentru Romania.

"La varsta de 16 ani, cand am avut o tragedie in familie, moartea tatalui meu, a trebuit sa fiu stalpul familiei si am decis sa fac aceasta meserie, dansul", spune Larisa.

Mutu a admirat-o pe Larisa Bercea in clipul cu Snoop Dogg.

"Nu am schimbat pentru multe vorbe, doar ne-am salutat, este o persoana ok. Nu e fitos... dar mie nu imi plac fotbalistii, imi plac luptatorii de K1."

Larisa a dansat si pentru Inna, in ultimul videoclip. A ajuns sa danseze la bara dupa ce a facut handbal si a alergat la maraton. In mod surprinzator, fata nu tine un regim special care sa se mentina in forma: "Nu imi plac dulciurile, dar imi place mult mancarea traditionala... sa fie slana pe masa!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul spune că documentul invocat de Voiculescu este fals. Cîțu: ”Nu este un document, ci o coală de hârtie”
BRAT
Modifică setările cookies