Andrew Tate Tristan Tate Virale

Englezii au dezvăluit cu trăiește Andrew Tate în închisoare: „Există un singur fel în care poți să supraviețuiești aici!”

Andrew (36 de ani) și Tristan Tate (34 de ani), foști luptători, au fost reținuți la finalul lunii decembrie pentru trafic de persoane și viol.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 15:41
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 15:47

Andrew Tate, cel mai vocal dintre cei doi frați, a dezvăluit printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare cum reușește să treacă peste perioada de arest.

„Există un singur fel în care poți să supraviețuiești în închisoare: cu un autocontrol desăvârșit și cu disciplină.

În închisoare, plăcerile vieții sunt foarte mici: telefoanele și cafeaua fierbinte. Când te trezești, abia aștepți să pui mâna pe o cafea fierbinte și să dai telefoane.

Dar asta este o greșeală de amator. Plăcerile zilnice sunt limitate. Dacă le consumi de la prima oră, ești condamnat apoi la o zi mizerabilă”, a scris Andrew Tate, potrivit The Sun.

550 de flotări, 100 de tracțiuni, 200 de genuflexiuni și 4 litri de apă pe zi este programul de care se ține Andrew Tate în închisoare.

Andrew Tate a încercat să-i recruteze pe Diana Şoşoacă şi George Simion pentru cauza sa

Influencerul a dat instrucţiuni către doi asociaţi de-ai săi să le spună politicienilor români Diana Iovanovici-Şoşoacă şi George Simion că este victima unei înscenări şi că dacă l-ar susţine, ar fi „foarte bine pentru carierele lor”, potrivit interceptărilor.

„Aşa că spuneţi-le clar: Veţi obţine multe voturi când Tate va spune că le-aţi luat apărarea”, a spus fostul kickboxer într-o convorbire din 28 ianuarie cu doi dintre asociaţii săi.

Transcrierile convorbirilor interceptate sunt incluse într-un document judiciar datat 21 februarie, întocmit de oficiali ai Tribunalului Bucureşti şi analizat de Reuters.

George Simion a declarat pentru Reuters că nu a fost niciodată contactat de Tate sau de asociaţii săi şi că nu l-ar susţine public pe Tate dacă i s-ar cere acest lucru.

Un purtător de cuvânt a senatoarei Diana Şoşoacă a declarat că discuţiile interceptate sunt "minciuni" menite să o discrediteze.

Interceptările au fost efectuate între 28 şi 31 ianuarie, potrivit procurorilor, adică la aproximativ o lună după ce Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut împreună cu fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, fiind suspectat de viol, trafic de persoane şi constituirea unui grup de crimă organizată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!