Elettra Lamborghini, in pericol! Fetele "fierbinti" care vor sa-i fure titlul de REGINA a twerking-ului. Atentie, a iesit NEBUNIE in piscina!

Elettra Lamborghini, in pericol! Fetele "fierbinti" care vor sa-i fure titlul de REGINA a twerking-ului. Atentie, a iesit NEBUNIE in piscina!

Rapperita americana Megan Thee Stallion a oferit o lectie de twerking in apa, amenintand suprematia italiencei Elettra Lamborghini.

Cine e cu adevarat "regina twerking-ului", stilul de dans care presupune miscari energice ale posteriorului? Pana acum, lidera incontestabila la acest capitol era voluptuoasa Elettra Lamborghini, mostenitoarea imperiului cu acelasi nume. Italianca si-a arogat statutul de "Twerking Queen", iar dovada e mai jos, intr-un filmulet realizat anul trecut, in care Elettra apare electrizanta intr-un jacuzzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? TZUNAMIIII ????????

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Si, ca in orice competitie care se respecta, a aparut si concurenta, iar cel mai mare pericol pentru Elettra Lamborghini este americanca Megan Thee Stallion (25 de ani). In ultima postare pe Instagram, artista de peste Ocean a apelat la doua bune prietene, starnind la randul lor o adevarata furtuna in bazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh you getting flooded today bayyybeeee

A post shared by Hot Girl Meg (@theestallion) on

Cele trei s-au amuzat copios cu exercitiul de twerjing in apa care i-a adus lui Meghan peste 2 milioane de aprecieri in doar cateva ore.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT