Ada Hegerberg Ada Hegerberg Balonul de Aur Ada Hegerberg Martin Solveig Balonul de Aur Martin Solveig Campionate externe

Ada Hegerberg, prima reactie dupa ce fost rugata sa faca twerking pe scena: "Nu e hartuire sexuala!"

Retelele de socializare au luat foc dupa incidentul incredibil petrecut la gala decernarii Balonului de Aur. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Decembrie 2018, 17:42
Data actualizarii: Marti 04 Decembrie 2018, 17:44

Jucatoarea norvegiana Ada Hegerberg a devenit prima femeie din istorie care castiga Balonul de Aur, insa seara ei a fost una controversata. Prezent pe scena, DJ-ul francez Martin Solveig a intrebat-o in mod ciudat daca vrea sa faca twerking, celebrul dans cu miscari ale posteriorului.

Ada a refuzat si spune ca era prea fericita in acele momente ca sa constientizeze ce i se intampla. Totul s-a terminat cu scuzele DJ-ului, care era trist pentru gafa comisa.

"A venit la mine dupa ceremonie si era foarte trist ca s-a intamplat asa. Chiar nu am considerat ca e hartuire sexuala sau ceva de genul in acel moment. Eu sincer eram doar fericita pentru ca am castigat Balonul de Aur. Altceva nu mai conteaza", a spus Ada Hegerberg pentru goal.com.

Nu a fost singurul incident pentru Ada la ceremonia de la Paris. Ea i-a multumit lui Michel Aulas, presedintele echipei la care joaca - Lyon, iar parizienii au fluierat copios. 

Modifică setările cookies