El Chapo Condamnare El Chapo SUA Ted Cruz Virale

El Chapo, gasit VINOVAT! INCREDIBIL! Ce vor sa faca americanii cu averea de 14 miliarde a traficantului

Cel mai mare traficant din lume, El Chapo, a fost gasit vinovat in SUA pentru toate capetele de acuzare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Februarie 2019, 13:32
Data actualizarii: Miercuri 13 Februarie 2019, 13:33

El Chapo isi va petrece cel mai probabil tot restul vietii intr-o inchisoare din Colorado, SUA. Judecatorii l-au gasit vinovat pentru toate cele 10 capete de acuzare, intre care trafic de droguri, spalare de bani sau dare de mita.

Judecatorii urmeaza sa anunte si sentinta lui El Chapo, cel mai probabil o condamnare pe viata intr-o inchisoare de maxima securitate din Colorado.

Americanii vor sa-i confiste si averea lui El Chapo, evaluata la 14 miliarde de dolari, bani proveniti din traficul de stupefiante.

Senatorul Ted Cruz sustine ca El Chapo ar trebui sa plateasca pentru zidul dintre SUA si Mexic pe care Donald Trump incearca sa-l construiasca. Presedintele SUA se chinuie sa gaseasca o sursa de finantare, dupa ce guvernul mexican a refuzat sa plateasca pentru planul lui Trump. O asemenea constructie costa aproximativ 6 miliarde de dolari, iar americanii pot obtine aceasta suma prin confiscarea averii lui El Chapo.

Cruz cere ca Senatul american sa voteze imediat o lege in acest sens. "Justitia americana a invins azi prin condamnarea lui Joachin Guzman Loera, aka El Chapo, pentru cele 10 capete de acuzare. Procurorii americani cauta 14 miliarde dolari din trafic de droguri si alte bunuri de la El Chapo, bani ce ar trebui sa finanteze zidul", a postat Cruz pe Twitter. 

El Chapo a mai fost inchis, insa a reusit sa evadeze de doua ori pana acum. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!