"Cand dadeam drumul la muzica, dansa si numarul de inmatriculare!" Dezvaluiri INCREDIBILE despre prima masina a lui Dorian Popa

Dorian Popa masini matiz Virale Dezvaluiri INCREDIBILE! Care a fost prima masina a lui Dorian Popa?! "Cand dadeam drumul la muzica, dansa si numarul de inmatriculare!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 18:10
Data actualizarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 18:37

Dorian Popa a dezvaluit care a fost prima masina pe care a avut-o. 

Celebrul cantaret conducea un Matiz prin orasul sau natal, Constanta. El a povestit ca daca uita casetofonul pornit, avea probleme cu bateria si trebuia sa o impinga ca sa o porneasca. Dorian Popa isi aduce aminte cu bucurie de prima lui masina pe care o conducea in timpul liceului. 

"Constanta e un oras de fite. Cand ajungeam in parcare si vedeam ce masini sunt acolo... Dar nu-mi era rusine, ma bagam printre...", a declarat Dorian Popa pentru AntenaSport. 

El a dezvaluit ca daca asculta muzica mai tare, numarul de inmatriculare ii cadea jos, iar daca uita casetofonul pornit, bateria ceda. 

"Numarul de inmatriculare dansa mereu.  O porneam impinsa, dar, dupa o vreme, mi-am dat seama ca o ia mai repede cu spatele, in marsarier", a spus artistul.

Dorian Popa este pasionat de masinile luxoase si a declarat ca urmatorul lui bolid va fi un Ferrari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!