GALERIE FOTO Coșmarul lui Liverpool din finala Ligii din 2018 se distrează la Miami. Nu mai e dorit pe Anfield, dar atrage domnișoarele ca un magnet

Loris Karius Liverpool Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 17:32
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 17:51

După finala Champions League din 2018, cariera lui Loris Karius a intrat pe o pantă descendentă, greșelile pe care le-a făcut în acea partidă nefiind trecute cu vederea de cei de la Liverpool.

Portarul german a fost împrumutat mai întâi la Besiktas, apoi la Union Berlin pentru sezonul 2020-2021, iar din vara anului trecut a revenit pe Anfield, fără a juca vreun minut.

La finalul acestui sezon, Karius va pleca de comun acord de la Liverpool, fără să se știe o destinție clară a fostbalistului care este evaluat la 1,5 milioane de euro.

În pauza competițională din această perioadă, Loris Karius nu a dus lipsă de activitate și s-a relaxat în Miami, alături de mai multe domnișoare, așa cum se poate observa și în fotografiile apărute pe internet.

Ce a declarat Loris Karius după finala din 2018

Liverpool a pierdut cu 1-3 finala din Liga Campionilor cu Real Madrid, gafele portarului neamț fiind decisive. "Nu am putut să dorm până acum, scenele încă se derulează prin capul meu la nesfârșit. Îmi cer scuze la infinit colegilor mei, fanilor, oamenilor din staff. Știu că am greșit și v-am dezamăgit cu cele două erori ale mele.

Aș vrea doar să dau timpul înapoi, dar asta nu e posibil. E și mai rău pentru că simțeam cu toții că puteam să-i învingem pe Real Madrid și am fost în meci pentru mult timp", a scris Karius pe Twitter la momentul respectiv. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!