"Corpul meu luase foc!" O pacienta infectata cu COVID-19 descrie simptomele pe care le-a avut: "Parca inghitisem sticla"

"Corpul meu luase foc!" O pacienta infectata cu COVID-19 descrie simptomele pe care le-a avut: "Parca inghitisem sticla"

Pandemia de coronavirus s-a raspandit rapid in toata lumea si face multe victime in tarile din Europa. 

Mandy Charlton, o femeie din Newcastle, care a contactat virusul vineri, pe 13 martie, a descris simptomele pe care le-a avut. Conform Daily Star, femeia a declarat ca a simtit ca "i-a luat foc corpul", iar durerea din gat era atat de acuta incat avea senzatia ca "a inghitit sticla".

Femeia a fost internata in Newcastle cu o temperatura mai mare de 38 de grade Celsius si s-a declarat uimita sa descopere ca cei care o duceau cu patul de spital pentru ecografii nu purtau protectie deloc. 

"Una dintre asistente mi-a spus ca am fost norocoasa ca m-au internat. In acest moment se descurca, insa peste cateva saptamani nu vor mai putea face asta. Paramedicii trebuia sa imprumute masti si halate, pentru ca au ramas fara", a declarat Mandy conform Daily Star. 

Mandy a inceput sa se simta rau dupa ce una dintre fetitele ei a venit de la scoala cu simptome de raceala. A petrecut noaptea la spital, iar 12 ore mai tarziu a fost lasata sa plece, sustinand ca a trebuit sa foloseasca un halat din spital pe post de perna, deoarece in spital nu mai existau perne. Acum se afla in auto-izolare pana la sfarsitul saptamanii, doarme 20 de ore pe zi si ia paracetamol pentru a se recupera.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 28 mai. SUA au depășit pragul de 100.000 de morți
BRAT