Cosa Nostra Italia Virale

Cine e barbatul care la 23 de ani a devenit noul sef al temutei COSA NOSTRA! Serviciile italiene sunt in alerta din cauza mafiotilor din noua generatie

Carabinierii italieni au reusit sa il captureze pe noul sef al temutei Cosa Nostra. Totusi, presa din Peninsula scrie ca retinerea acestuia nu va destructura mafia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Ianuarie 2019, 22:42
Data actualizarii: Vineri 25 Ianuarie 2019, 22:52

Autoritatile italiene au reusit sa ii captureze pe Leandro Greco (28 de ani) si Calogero Lo Piccolo (47 de ani) alaturi de alti 5 lideri mafioti. Despre Leandro Greco se stie ca este noul lider al mafiei Cosa Nostra, dupa ce a preluat puterea de la bunicul sau, Michele Greco. Leandro Greco a ajuns seful mafiei la doar 23 de ani.

Leandro Greco a aparut sfidator la audieri si a transmis un sarut la iesirea din sediul procuraturii.

In acest moment, procurorii italieni incearca sa instrumenteze cazul pentru a obtine condamnari pentru Greco si Lo Piccolo.

"Ca niciodata pana acum, avem doi martori. Si sunt doi martori pozitionati bine pe scara ierarhica a organizatiei", a spus Francesco Lo Voi, procurorul sef al orasului Palermo.

Serviciile de securitate italiene sunt in alerta dupa ce in interiorul gruparilor mafiote au avut loc schimbari la varf. De asemenea, spun autoritatile italiene, noii mafioti sunt dispusi sa faca orice pentru a-si mentine influenta.

Potrivit Giornale di Sicilia, Leandro Greco le-a spus apropiatilor ca vrea sa duca mai departe numele tatalui sau si sa isi distruga dusmanii. Tatal sau, Giuseppe, a renuntat la afacerile familiei pentru a se dedica regiei de film!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!