Paige Spiranac cea mai sexy femeie din lume Virale

GALERIE FOTO Cea mai sexy femeie din lume a scris o carte pentru copii și a strâns mii de reacții în online

Paige Spiranac e o fostă jucătoare de golf profesionist.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2023, 16:19
Data actualizarii: Marti 10 Octombrie 2023, 16:20

Cea mai sexy sportivă a anunțat pe rețelele social media că a scris o carte pentru copii alături de sora ei, care e despre curaj, determinare și arată cât de uimitoare e lumea golfului.

Cea mai sexy femeie din lume a scris o carte pentru copii și a strâns mii de reacții în online

„Am scris o carte petnru copii cu sora mea! Cartea e este a avea curaj, a fi determinat. Arată cât de uimitoare poate fi lumea golfului pentru oricine! Sper că o să vă placă”, a scris Paige Spiranac pe Twitter.

Postarea a strâns aproape 500,000 de vizionări și peste 8,000 de aprecieri. „Hattie joacă golf”, e numele cărții, care costă nu mai puțin de 30 de dolari. Convertiți în lei românești, înseamnă 140RON.

Cât câștigă Paige Spiranac

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume" în luna iunie a anului 2022. Paige a povestit că viața i-a fost schimbată complet după ce a primit distincția din partea revistei Maxim și a dezvăluit cum a trăit totul, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri făcută cu cei 3.7 milioane de urmăritori de pe Instagram. 

În urmă cu un an, vedeta de 30 de ani a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un sacou și o fustă scurtă verzi, iar pentru acea postare a primit peste 100.000 de euro, citează Daily Star. 

Frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit publicației The Sun, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!