Ce a fost in stare sa faca Cristiano Ronaldo! Femeia din Las Vegas arunca o noua BOMBA: Nu a fost doar violul

Ce a fost in stare sa faca Cristiano Ronaldo! Femeia din Las Vegas arunca o noua BOMBA: Nu a fost doar violul

Ce a facut Cristiano Ronaldo ca sa scape de orice probe in scandalul abuzului sexual. 

Modelul Kathryn Myorga, cea care il acuza pe Cristiano Ronaldo ca a violat-o intr-o camera de hotel din Las Vegas in urma cu noua ani, arunca o noua bomba. 

Aceasta sustine ca starul portughez a vrut sa ii strice reputatia si sa o denigreze in orice fel posibil. 

Aceasta sustine ca Ronaldo a angajat o echipa de specialisti in ceea ce priveste protectia reputatiei pentru a preveni orice proba pe care ea ar fi putut-o folosi in cazul de abuz sexual. 

"Omul acela se uita la noi si isi nota anumite lucruri", a explicat Mayorga. 

Totodata, femeia sustine ca dupa noaptea respectiva, a fost urmarita pas cu pas de un detectiv angajat de Ronaldo, care avea sarcina de a demonstra ca Mayorga nu sufera de stres posttraumatic dupa abuzul sexual la care a fost supusa. 

Politia din Las Vegas a anuntat marti ca a redeschis ancheta in cazul acuzatiilor de viol aduse de americana Kathryn Mayorga.

In varsta de 34 de ani, Kathryn Mayorga, a afirmat intr-o plangere depusa in statul Nevada ca portughezul a fortat-o sa intretina relatii sexuale cu el. Aceasta spune ca episodul a avut loc in anul 2009, intr-o camera de hotel din Las Vegas. Aceasta a incheiat, la momentul respectiv, o intelegere cu fotbalistul portughez, pentru a pastra tacerea si a primit 375.000 de doalari pentru asta.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete



VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT