Virale

BOMBA INCREDIBILA! Primul detinut eliberat din Dosarul Transferurilor! Nici el nu se astepta la vestea asta! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Ianuarie 2015, 04:51
Data actualizarii: Vineri 09 Ianuarie 2015, 12:52

Ioan Horoba anunta ca Jean Padureanu mai are putin de stat la Rahova.

Inculpat in Dosarul Transferurilor pentru 3 ani si 4 luni, Jean Padureanu este grav bolnav, dar autoritatile nu i-au oferit scutire medicala. Fostul sef de la Gloria Bistrita are peste 60 de ani, motiv pentru care va executa doar jumatate din pedeapsa. In luna aprilie va ajunge la trei sferturi din aceasta si va putea primi eliberare conditionata.

Ioan Horoba spune ca tine legatura cu apropiatii lui Padureanu, iar acestia au aflat ca acesta va iesi din inchisoare in aproximativ 3 luni.


"Vad ca, in pofida apelurilor mele si ale altor oameni, nimeni nu se sesizeaza in legatura cu starea de sanatate a lui nea Jean. Omul acesta este foarte bolnav, iar familia se asteapta la tot ce este mai rau din clipa in clipa.

Nea Jean nu poate sa stea in inchisoare, are Alzheimer, are doua atacuri cerebrale. Este cel mai bolnav detinut din Romania si trebuie sa fie eliberat. Oricum, daca nu se intampla vreo minune pana atunci, din ce stiu, nea Jean asteapta ziua de 12 aprilie cand va avea deja executata o treime din pedeapsa si va fi eliberat.

Va fi eliberat sigur avand in vedere sanatatea sa si varsta", a declarat Horoba in Ziarul Ring.


Chiar daca a plecat cu scandal de la Bistrita la Gaz Metan, Ioan Horoba considera ca Padureanu nu merita sa stea inchis, avand in vedere starea sa de sanatate.

"Sunt la curent deoarece tin legatura cu o ruda de-a lui Jean Padureanu care a fost la el si acum o saptamana. Nu este nicio ameliorare a starii lui de sanatate si nici semne bune nu sunt.

In primul rand ca un om aflat in situatia acestuia nu avea cum sa ajunga in puscarie. Are afectiuni grave care ii pot provoca decesul in orice clipa daca nu isi ia tratamentele la timp.

Are momente indelungate de delir si trebuie sa fie permanent cineva langa el. Altfel, nu se stie ce se intampla.", a mai spus Ioan Horoba.

Modifică setările cookies