Atentie, LEOPARDUL! Vedeta care a slabit 20 de kilograme si s-a DESCATUSAT pe plaja din Mykonos. "Ma simt atat de ELIBERATA!"

Gemma Collins Virale Atentie, LEOPARDUL! Vedeta care a slabit 20 de kilograme si s-a DESCATUSAT pe plaja din Mykonos. "Ma simt atat de ELIBERATA!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2020, 20:06
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2020, 20:11

Britanica Gemma Collins (39 de ani) a reusit sa depaseasca problemele cauzate de kilogramele in plus.

Celebra pentru aparitiile sale in reality-show-urile din Regat, Gemma si-a creat chiar propria serie de asemenea spectacole televizate, drept pentru care e una dintre cele mai urmarite personalitati din Marea Britanie.

Din pacate pentru ea, Gemma Collins a fost nevoita mult timp sa se confrunte cu frustrarea cauzata de aspectul fizic supraponderal. Cu un efort deosebit in ultimii ani, ea a izbutit insa sa dea jos aproximativ 20 de kilograme, fiind un exemplu pentru toate femeile care au aceleasi dificultati.

  • Atentie, LEOPARDUL! Vedeta care a slabit 20 de kilograme si s-a DESCATUSAT pe plaja din Mykonos. Ma simt atat de ELIBERATA!

Extrem de multumita de realizarea ei, Gemma Collins s-a rasplatit cu o vacanta in cunoscuta insula greceasca Mykonos. Mai mult, ceea ce parea imposibil in trecut, ea a indraznit sa se pozeze intr-un costum de baie sexy, care imita culoarea leopardului.

"Ma simt atat de eliberata astazi. A fost un proces care a inceput cu un singur lucru, dragostea de sine. Trebuie sa crezi in tine atunci cand nimeni n-o face. Puterea nu vine din ceea ce poti face, ci vine din lucrurile pe care credeai ca nu le poti face", a fost mesajul inspirational postat de ea pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!