Anuntul BOMBA pe care nu-l astepta nimeni: "Da, sunt gay!" Reactia la dezvaluire este una halucinanta 

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Aprilie 2014, 07:55

	Anuntul BOMBA pe care nu-l astepta nimeni: "Da, sunt gay!" Reactia la dezvaluire este una halucinanta 

Jucatorul de baschet de la UMass, Derrick Gordon, a anuntat ca este homosexual, fiind primul baschetbalist din Divizia 1 de colegiu care recunoaste ca are alta orientare sexuala. Student in al 2-lea an la Universitatea din Massachusetts, Gordon a facut dezvaluirea intr-un interviu pentru ESPN.

"Nu am mai vrut sa ma ascund, intr-un fel" a spus tanarul de 22 de ani. "Nu am mai vrut sa mint sau sa ma furisez. Am asteptat si am privit in ultimele luni intrebandu-ma cand o sa fie un jucator din Division 1 care sa recunoasca si apoi m-am intrebat: de ce sa nu fiu eu?" a mai spus Gordon, cel care a recunoscut ca a fost inspirat de catre Jason Collins, primul jucator din NBA care a recunoscut ca e gay anul trecut.

"A fost important pentru mine acest lucru, sa stiu ca orientarea sexuala nu conteaza, ca NBA-ul e in regula cu asta" spune Gordon, sustinut de Universitatea pentru care joaca: "UMass este mandra sa il aiba pe Derrick Gordon ca membru al familiei noastre si ii onoram curajul si deschiderea de a recunoaste ca este un sudent/atlet gay".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies