Virale

Anamaria Prodan a uitat de modestie! Cum s-a caracterizat în ultima apariție publică

Anamaria Prodan nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții, însă acest lucru nu o împiedică pe frumoasa impresară să rămână optimistă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 19:22
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 23:06

Deși a trecut ceva timp de la ultimul transfer de răsunet făcut de impresară, aceasta continuă să strige în gura mare că este cel mai bun agent de fotbaliști de pe piața din România, deși are licență în Emirate.

„La nivel mondial, dacă pui numele meu pe Google, o să vezi că sunt articole despre mine în orice țară care iubește fotbalul pe pământul ăsta. Dacă îl întrebi pe Florentino Perez (președintele clubului Real Madrid- n.r.) cine este Anamaria Prodan, știe. Am apărut ca regina fotbalului în cea mai mare revistă a lor de sport. E o revistă pe care am primit-o. Numai eu fac totul, de la "A" la "Z", eu n-am ajutoare, n-am o mână dreaptă care să mă ajute. Asta pentru că toți vor să vorbească numai cu mine, toți vor cu Anamaria Prodan”, a povestit impresara în podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan a pierdut licența de impresar emisă de FRF în 2014

Anamaria Prodan a fost suspendata "automat" din cauza faptului ca nu si-a platit polita de asigurare de raspundere profesionala, criteriu obligatoriu care valideaza un impresar.

Fosta soție a lui Reghecampf îi reprezenta pe atunci pe fotbaliști cu nume precum Lucian Sanmartean, Lukasz Szukala, Bourceanu, Papp sau Pintilii.

Modifică setările cookies