coronavirus Virale

0 cazuri, NICI URMA de coronavirus! MISTERUL Covid-19 in Coreea de Nord! Cate persoane a testat regimul comunist si care sunt singurele tari FARA imbolnaviri

Nord-coreenii asigura ca n-au niciun bolnav de Covid-19 pe teritoriul tarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Aprilie 2020, 15:17
Data actualizarii: Miercuri 08 Aprilie 2020, 15:18

Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca a primit informatii saptamanale de la Ministrul Sanatatii din Coreea de Nord. Edwin Salvador, reprezentantul OMS la Pyongyang, spune ca pana acum au fost testate 709 persoane, fara sa existe vreo confirmare de coronavirus.

"11 persoane cu cetatenie straina si 698 de nord-coreeni au primit teste. Nu exista confirmarea vreunui caz de Covid-19. In acest moment, sunt in carantina 509 oameni - doi straini si 507 nord-coreeni", a spus doctorul Salvador.

De pe 31 decembrie, 24 842 de oameni au depasit perioada de carantina la nivel national.

Coreea de Nord a primit teste si aparate de testare de la China, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii a furnizat mai multe echipamente de protectie.

La nivel global exista aproape 1,3 milioane de cazuri confirmate de Covid-19, iar numarul mortilor a depasit 72 000. Coreea de Nord, Lesotho, Tadjikistan, Turkmenistan si Yemen sunt singurele tari in care n-au fost confirmate imbolnaviri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!