Promo

(P) Fă sport cu câinele tău! Protejează mediul cu pungi biodegradabile pentru căței

De ce e important să protejezi mediul înconjurător?

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2020, 14:37
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 16:36

Chiar dacă nu ești la curent cu toate știrile, cu siguranță știi care este una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm acum. Exact, poluarea! Poluarea este una dintre problemele care afectează semnificativ planeta. Am ajuns în acest punct datorită producerii și consumului excesiv de plastic. Printre alte materiale și substanțe dăunătoare, desigur. Dar plasticul este unul dintre cele mai folosite materiale. Aproape tot ceea ce folosim în fiecare zi este făcut din plastic. Sau are componente din plastic. În special pungile de cumpărături.

De aceea, la începutul anului 2019 Uniunea Europeană a decis să interzică comercializarea pungilor de plastic. Din păcate, nu s-a interzis și producerea acestora. Una dintre valorile noastre fiind transparența și sinceritatea, am decis să le venim în ajutor tuturor. Fie ei deținători de afaceri mici sau mari. Ci tuturor persoanelor.

Avem o experiență de peste 10 ani în producerea pungilor. Iar scopul nostru a fost întotdeauna oferirea unei calități la superlativ. De aceea ne numărăm printre primii producători de pungi biodegradabile din țară. Pungile pe care le producem corespund normelor europene. În plus, vin însoțite de certificări. Astfel, ești sigur că achiziționezi chiar pungi biodegradabile. Nu pungi din plastic care au etichete false.

Folosirea unor pungi biodegradabile este primul pas spre protejarea mediului înconjurător. Cu toții știm că pungile pe care le primim la magazin sunt refolosite. Chiar ani buni până a le arunca. În general le folosim pentru a transporta diverse obiecte. Pentru a trimite mâncare prietenilor, pentru a le aduce ceva rudelor. Poate chiar pentru a împacheta diverse piese vestimentare atunci când plecăm în concediu, pentru a le proteja. Pungile ne vin în ajutor în zeci de situații. Totuși, de foarte puține ori ne aducem aminte să luăm pungile cu noi și atunci când mergem la magazin. Așa că alegem să cumpărăm altele noi. Dar, la un moment dat, fiecare pungă va fi aruncată. Iar atunci când ajung în natură încep să se descompună.

Mai ales dacă ești un iubitor de animale problema poluării mediului te preocupă. Deoarece îți dorești o planetă curată atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi necuvântători. Dacă chiar ai un câine știi cu câte deșeuri te întâlnești zilnic. Majoritatea fiind din plastic. Iar plimbările voastre pot deveni chiar periculoase datorită acestora.

Cum te pot ajuta pungile biodegradabile pentru căței?

Atunci când îți scoți cățelul la plimbare probabil că știi deja ce responsabilități ai. A strânge în urma lui este principala responsabilitate. Iar aceste pungi biodegradabile pentru catei sunt primul pas pentru a proteja mediul înconjurător!

Este foarte important să îți scoți căţelul la plimbare. Nu numai pentru ca acesta să își facă nevoile. Cățeii au nevoie de exerciții. Au nevoie să alerge, să se joace. În special dacă aceștia sunt de talie medie sau mare. Așadar, trebuie să ieși cu el de mai multe ori pe zi. Iar uneori petreceți chiar mult timp afară. Acest timp petrecut împreună ajută și la crearea unei legături mai puternice între cățel și stăpân. Dar, atunci când sunteți afară, trebuie să și strângi după cățelul tău. Este foarte important să le oferi și celorlalți oameni un spațiu plăcut. Tocmai de aceea ieși și tu cu cățelul. Pentru a nu-și face nevoile în casă. Deoarece acest lucru ar fi deranjant. Iar murdăria cu siguranță nu ți-ar face plăcere. Exact la fel este și pe stradă. Mai ales de când există pungi biodegradabile pentru căței.

Aceste pungi biodegradabile pentru căței sunt mai rezistente decât cele din plastic. Nu trebuie să îți faci griji că te vei murdări! Vei putea strânge după catelul tau fără probleme. Folosind pungi biodegradabile pentru căței vei avea grijă de două lucruri de-odată. Și de mediul înconjurător, dar și de oamenii care vor trece în urma voastră. În urmă ieșirilor voastre împreună nu va exista nici măcar o urmă de poluare!

Atunci când se descompun, aceste pungi biodegradabile pentru căței nu atacă mediul înconjurător. De ce? Deoarece sunt confecționate din amidon de porumb. Această substanță este una naturală. Nu trebuie să îți faci griji nici că folosești prea multe pungi!

Modifică setările cookies