ULTIMA ORA: Florentino Perez a blocat transferul lui Bale la echipa lui Olaroiu! Galezul a ajuns in aceasta dimineata in China

ULTIMA ORA: Florentino Perez a blocat transferul lui Bale la echipa lui Olaroiu! Galezul a ajuns in aceasta dimineata in China

Gareth Bale a ajuns in China si urmeaza sa semneze cu Jiangsu Suning.

UPDATE 15:30 | Presa engleza anunta ca transferul lui Gareth Bale la Jiangsu a fost blocat de Florentino Perez. Potrivit BBC, presedintele Realului a cerut mai multi bani in schimbul fotbalistului, considerand ca suma de 20.000.000 este prea mica.


Gareth Bale (30 de ani) va juca sub comanda lui Cosmin Olaroiu. Galezul s-a inteles cu Jiangsu Suning si a luat deja drumul Chinei. El urmeaza sa semneze contractul si sa fie prezentat oficial. In China, Bale va deveni cel mai bine platit fotbalist al lumii, la egalitate cu Messi.

Cati bani va castiga Gareth Bale in China

Potrivit presei engleze, Bale va castiga in China intre 1.1 si 1.2 milioane euro pe saptamana! El va fi pe picior de egalitate cu Messi in privinta salariului.

Cati bani incaseaza Real Madrid pentru Bale

In schimb, Real Madrid va primi o suma de 5 ori mai mica decat cea platita in 2013 pentru Bale. Formatia madrilena va primi 20.000.000 euro de la Jiangsu.

Bale a jucat 155 de meciuri si a dat 78 de goluri pentru Real Madrid. El a castigat 4 Ligi ale Campionilor cu formatia de pe Santiago Bernabeu, dar si 3 Supercupe ale Europei, un titlu al Spaniei si o Cupa a Spaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Summitul G7. Liderii solicită noi probe privind originea coronavirusului. Ce mesaj au pentru Rusia
BRAT
Modifică setările cookies