„Unul dintre ultimii romantici ai tenisului” s-a retras: Nadal i-a transmis un mesaj special, după 26 de ani de carieră

Feliciano Lopez rafael nadal Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 10:50
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 10:55

Feliciano Lopez s-a retras din tenisul profesionist la aproape 42 de ani. 

Spaniolul Feliciano Lopez (41 de ani) s-a retras din tenisul profesionist. Deținător a 7 titluri ATP și cu 506 victorii obținute în circuitul de elită al tenisului masculin, Lopez a jucat ultimul său meci pe iarbă, la Mallorca.

A fost nevoie ca Lopez să ceară intervenția medicului, pentru a duce la bun sfârșit ultima partidă a carierei. Feliciano Lopez a fost învins de Yannick Hanfmann, scor 6-2, 6-4, în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Mallorca.

Feliciano Lopez s-a retras după 26 de ani în tenisul profesionist

Campion de Grand Slam în proba de dublu și multiplu câștigător al Cupei Davis, Feliciano Lopez a primit inclusiv un mesaj special din partea lui Rafael Nadal. Ținându-și copilul în brațe, Lopez a urmărit pe marele ecran al arenei cuvintele frumoase transmise de colegul său de generație cu câțiva ani mai tânăr. 

„Ești unul dintre ultimii romantici ai tenisului. Ai ales eleganța în detrimentul rezultatului, de multe ori,” i-a transmis Toni Nadal jucătorului iberic. 

Feliciano Lopez va rămâne activ în lumea tenisului. Actualmente, el ocupă funcția de director al Mastersului de la Madrid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!