GALERIE FOTO „Vom afla cine a trădat-o” Presa poloneză scrie cuvinte dure despre Halep, Mouratoglou și „suplimentul de un dolar”

Simona Halep suspendata Academia Mouratoglou Keto MCT Simona Halep supliment Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Octombrie 2023, 14:36
Data actualizarii: Marti 17 Octombrie 2023, 14:35

Presa poloneză nu iartă lipsa de profesionalism arătată de echipa Mouratoglou și de Simona Halep, în ce privește suplimentul ieftin consumat la US Open 2022. 

Situația Simonei Halep (32 de ani) rămâne una dintre cele mai mari incertitudini care plutesc deasupra imaginii lumii tenisului, în prezent. 

Depistată pozitiv la Roxadustat, în timpul US Open 2022, sportiva din România a ajuns acuzată inclusiv pentru nereguli regăsite în pașaportul biologic și a ajuns condamnată la patru ani de suspendare din tenisul profesionist, de către ITIA. 

Presa poloneză: „Mouratoglou știa de Keto MCT doar din auzite. Exact așa s-a apărat în fața ITIA.”

„Echipa lui Patrick Mouratoglou i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că este un remediu bun, folosit des de atleți importanți. Exact așa s-a apărat în fața ITIA.

Știa de Keto MCT doar din auzite, dar se pare că omul care deține compania este prietenul său. Cea mai scumpă academie din lume și fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piață.

„Halep a crezut orbește în echipa sa. Cea mai scumpă academie din lume și fostul lider mondial au folosit un supliment de un dolar.”

Halep a jucat totul pe cartea încrederii și a crezut orbește în echipa sa. Mai devreme sau mai târziu vom afla exact ce s-a întâmplat și, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a trădat-o,” a scris Przeglad Sportowy, potrivit DigiSport.

Potrivit spuselor avocatului român al Simonei Halep, Bogdan Stoica, jucătoarea din Constanța a dat în judecată compania Quantum Nutrition, care i-a livrat la New York suplimentul cu colagen, Keto MCT, demonstrat contaminat cu Roxadustat.

În continuare, Halep va contesta la TAS decizia de suspendare din tenisul profesionist și speră la o diminuare semnificativă a perioadei de patru ani. 


Emil Boc: „Sper ca dreptatea să fie de partea Simonei Halep până la capăt.”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!