Tenis

VIDEO: La un pas de tragedie pe terenul de tenis | Scaunul arbitrului a fost luat pe sus de vant: un copil de mingi a evitat la limita prabusirea acestuia

Un copil de mingi a fost aproape sa fie ranit grav in timpul unui meci de tenis disputat in cadrul turneului Challenger din Gran Canaria. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Martie 2021, 16:51
Data actualizarii: Joi 04 Martie 2021, 17:02

Moment de spaima in cadrul turneului ATP Challenger din Gran Canaria. In timpul meciului dintre Nikola Milojevic si Eduardo Lobato, scaunul arbitrului a fost rasturnat de vant, cazand in directia unui copil de mingi.

Din fericire, copilul a fost atent si a reusit sa alerge din fata scaunului la timp, evitand un accident care s-ar fi putut solda cu rani grave. 

Ridicat de pe scaun pentru a verifica o minge la limita, arbitrul a auzit zgomotul si a alergat in directia copilului, pentru a verifica starea acestuia. In plus, ambii jucatori s-au indreptat spre copilul in cauza pentru a se asigura ca acesta nu a fost vatamat.

Partida a continuat si s-a incheiat cu succesul tenismenului spaniol, Eduardo Lobato impunandu-se scor 7-5, 6-3, conturand surpriza de a invinge un jucator clasat cu 338 de pozitii mai sus in ierarhia mondiala. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies