GALERIE FOTO Va mai câștiga Simona Halep turnee de mare șlem, la revenirea în tenis? Răspunsul oferit de româncă

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 10:50
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 11:22

Simona Halep a răspuns la una dintre întrebările care stă în mințile fanilor tenisului românesc. 

Simona Halep a acordat un interviu faimoasei publicații Tennis.com, ocazie prin care a declarat că nu se ferește să continue să consume suplimente nutritive, chiar dacă a ajuns contaminată cu o substanță interzisă, Roxadustat, prin consumul de Keto MCT

Sportiva din Constanța a afirmat că nu mai este supărată pe fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, deși acesta a fost cel care i-a recomandat utilizarea suplimentului care a ajuns să o țină departe de lumea tenisului timp de optsprezece luni.

Simona Halep admite că este posibil să nu mai câștige niciun turneu de mare șlem

În același interviu, Simona Halep a lăsat de înțeles că adjudecarea de noi titluri de mare șlem nu se află printre așteptările sale momentane, ea urmărind bucuria de a reveni în competiții mai presus decât îndeplinirea unor obiective îndrăznețe, în aceste clipe. 

„Este Simona încă furioasă pe un sistem care a trădat-o? Da. Au existat momente în care s-a gândit să renunțe la tenis? Da. Este încă nervoasă pe fostul său, antrenor, Patrick Mouratoglou, care i-a recomandat suplimentele? Nu. Mai ia suplimente? Da, în mod surprinzător.

„Mai ia Simona Halep suplimente? Da, în mod surprinzător.”

Savurează revenirea în competiții? Da. Se vede câștigând mai multe turnee de mare șlem? Poate că nu. Ar vrea mai degrabă să vorbească despre forehanduri și backhanduri și meciuri? Da. 

Dar cunoaște realitatea actuală,” a scris jurnalistul Jon Wertheim. 

Simona Halep se află actualmente în afara top 1000 WTA. Pentru a reuși calificarea automată la marile turnee, fără a avea nevoie de wildcarduri, sportiva din țara noastră are nevoie să se claseze cel puțin în zona locurilor 110-120 WTA. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!