ULTIMA ORA | Comunicatul Federatiei Britanice dupa evenimentele de la Mamaia: englezii vor suspendarea lui Nastase si ii multumesc Simonei Halep

ULTIMA ORA | Comunicatul Federatiei Britanice dupa evenimentele de la Mamaia: englezii vor suspendarea lui Nastase si ii multumesc Simonei Halep

Vezi si - "Ia mana de pe mine! De ce filmezi? Esti proasta!" Imagini IREALE cu Ilie Nastase si jurnalista britanica!

Federatia Britanica de Tenis, prin vocea presedintelui Michael Downey, au dat publicitatii un comunicat de presa in urma evenimentelor de la Mamaia.

"Suntem profund socanti de actiunile lui Ilie Nastase, capitanul Romaniei, consemnate ieri si astazi la meciul de FedCup. Nu exista loc in sport pentru un astfel de comportament, este inacceptabil, iar integritatea sporturlui si sportivilor trebuie sa fie intotdeauna prioritara. Arbitrul ITF, presedintele si vicepresedintele Federatiei Romane de Tenis si-au cerut scuze Johannei Konta, precum si capitanului Anne Keothavong.

Prioritatea noastra in acest moment este legata de starea Johannei si a Annei, precum si a celorlalte componente ale echipei. Le vom acorda orice ajutor pentru a ne asigura ca sunt pregatite pentru ziua de maine.

Ii multumim Simonei Halep pentru miscarea ei curajoasa si pentru ca s-a adresat publicului intr-un spirit de fair play.

Vom face o reclamatie oficiala catre ITF dupa acest meci si ne asteptam la investigatii in privinta actiunilor capitanului Romaniei.

Acestea fiind spuse, obiectivul nostru ramane cel sportiv, unde ne asteptam la un tenis frumos", se arata in comunicatul lui Michael Downey, presedinte al Federatiei Britanice de Tenis.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies