Suma URIASA pe care o poate castiga Simona Halep! Premii financiare mai mari la Turneul Campioanelor decat la Wimbledon ori Turneul Campionilor

Simona Halep Bianca Andreescu Turneul Campioanelor Tenis Suma URIASA pe care o poate castiga Simona Halep! Premii financiare mai mari la Turneul Campioanelor decat la Wimbledon ori Turneul Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Octombrie 2019, 17:42
Data actualizarii: Sambata 26 Octombrie 2019, 17:47

Editia 2019 a Turneului Campioanelor pune la bataie cele mai mari premii financiare din istoria tenisului.

Competitia primelor opt jucatoare din lume va avea premii financiare in valoare totala de 14 milioane de dolari. 

O potentiala castigatoare neinvinsa a concursului va incasa 4,73 milioane de dolari, in vreme ce un invingator neinfrant al Turneului Campionilor, care se va desfasura in perioada 10-17 noiembrie va primi doar 2.71 milioane de dolari.

Turneul Campioanelor aduna premii mai mari decat Turneul Campionilor

Jucatoarea care se poate impune fara infrangere la Shenzhen va castiga 4,73 milioane de dolari, mult mai mult decat cele patru jucatoare care au castigat turneele de mare slem din acest an, anume Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Simona Halep si Bianca Andreescu.

Osaka a primit 2,95 milioane de dolari pentru victoria de la Melbourne, Barty 2,62, Simona Halep a incasat 2,95 milioane pentru succesul de pe iarba de la Wimbledon, iar Bianca Andreescu a fost rasplatita pentru cele 7 victorii consecutive de la Flushing Meadows cu 3,85 milioane de dolari. 

305.000 dolari este suma pe care o va incasa o jucatoare pentru un meci castigat la WTA Finals Shenzhen

Finalista va incasa 2,4 milioane de dolari, suma aproape identica cu remuneratia pe care ar primi-o un tenismen neinvins la Turneul Campionilor.

Turneul Campioanelor va debuta duminica, 27 octombrie. Simona Halep va intra in concurs abia luni dupa-amiaza, urmand sa joace impotriva Biancai Andreescu nu inainte de ora 14:00, ora Romaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!